Double (a)Trouble

Annyeong,

1. Kildesortering
Kildesortering er en av sakene som elevrådet har hatt opp lenge uten å ha fått gjort noe med (pg.a. byråkrati & jurisdiksjon utenfor skolens rekkevidde). I anledningen av et nytt byråd, tok elevrådet initiativ til å ta kontakt med renovasjonsetaten og hadde et møte med dem på tirsdag (10.11). De var veldig positive til forslaget, og kildesorteringen har i prinsippet uoffisielt allerede startet. Det er sikkert mange som har lagt merke til papirsøppelkurvene i klasserommene eller kanskje klistrelappene på søppelkassa i kantina.

Ledelsen er også i utgangspunktet veldig positive til kildesortering, men mener det er viktig å ha en prøveperiode for å se om elevene faktisk ønsker en slik ordning / om det er verdt å bruke tid på. Foreløpig er det kun satt opp et prøveareal i kantina + papirsøppel i klasserommene. Det vil skje en gradvis opptrapping etterhvert, og det er også planlagt et foredrag ved nyåret for å kick-starte opplegget.
Den eneste beskymringen renovasjonsetaten har hatt ved andre VGs, er at de mener at elever på den alderen ofte ikke bryr seg. Det vet vi ikke er sant her på katta, så da gjelder det bare å vise etaten at de tar feil. VGs elever bryr seg om miljø, og vi håper alle til delta!
TL;DR:
Viktig å sortere papirsøppel i klasserommene + mat, plast, rest i kantina.

2. K-Cups (Kups?)

Lenge har dere ventet, og mye skal dere få. Nå har vi ca. 150 kopper i lager som bare venter på å gå av stabelen. Første salgsdag er torsdagen 26.11 før tentamen/stress-uka. Ta med en kebab kr. 50, så ordner vi resten!

Elevrådets tidlige julegaveforslag – en kopp for den rolige sjel

Takk til Tayyeb for designet!
ASdas2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s