Vasking av skap

Det er veldig viktig at alle vasker skapene sine grundig innen fredagen (19.06) og fjerner alle klistremerker på skapdørene. Ordningen slik den har vært nå, er at elevrådet får 50 000 kr fra Stiftelsen hvert halvår. Haken er at alle kostnader som kommer som et resultat av hærverk i regi av elever, vil trekkes ifra denne summen. Stiftelsen har befaring rundt torsdag neste uke, så skolen begynner derfor å vaske allerede på mandagen. Alle skap som ikke er vasket ordentlig til da, må enten renses av vaktmester eller byttes ut. Dette gir unødvendige kostnader for skolen og elevrådet som heller kunne blitt brukt på elevene i form av subsidiering og annet moro senere.

Vi beklager sen melding, men håper alle får gjort det likevel.
TL;DR Alle skapdører det er / har vært klistremerker på må vaskes grundig før fredag 19.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s